I CICLE CONFERÈNCIES-COL·LOQUI: AL VOLTANT DE L’EMPRENEDORIA

Des de l'Aula d'Empreses hem organitzat aquest any un seguit de seminaris i conferències al voltant de l'emprenedoria. Entenem l'emprenedoria com una actitud i, per tant, ens dirigim a persones que treballen per compte d'altri, a persones que estan emprenent i a aquelles que ja ho han fet.

La nostra missió és apropar recursos i eines per a facilitar l'energia d'emprendre, però també el coneixement per  fer-ho de manera responsable i amb garanties.

És per això que iniciem el I Cicle de Conferències-Col·loqui amb tres temes d'interès:

  1. Costos i Oportunitats d'emprendre: Full de ruta. Per tal de definir els aspectes bàsic a considerar en tot projecte emprendedor o intra-emprenedor.
  2. Inboud Màrqueting: adaptat-nos als nous temps. Conèixer una metodologia que combina diferents tècniques de màrqueting i s'està posicionant de manera definitiva com a una nova filosofia de màrqueting.
  3. Reputació online. La realitat s'imposa. La nostra identitat digital existeix tan si volem com si no. En aquest context, cal identificar quins aspectes contribueixen a la nostra reputació i com gestionar-los. 

DIA 24 DE JULIOL - 10 hores  - CAN RASPALL.  Carrer Banys, 38-40,  la Garriga

Assistència gratuïta. Cal inscripció aquí