Política de privadesa

La Fundació Universitària Martí l'Humà, compleix amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 del 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i ha adoptat les mesures tècniques i organitzaves necessàries per evitar l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzats de les dades personals, complint amb el que estableix el Reial Decret 994/1999 dins del Reglament de Mesures de Seguretat.

Les dades personals dels usuaris del web proporcionades a la Fundació Universitària Martí l'Humà per mitjà de correu electrònic o dels formularis de la web seran objecte de tractament i s'inclouran en els fitxers automatitzats que consten en cada clàusula LOPD, dels quals és responsable la Fundació Universitària Martí l'Humà i que estan declarats i inscrits al Registre General de Protecció de Dades de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb les finalitats que s'especifiquen en les clàusules corresponents.

La Fundació Universitària Martí l'Humà no utilitza cookies a la seva web per a la captació de dades de caràcter personal identificatives dels seus usuaris.

La Fundació Universitària Martí l'Humà no utilitzarà les dades de caràcter personal subministrades pels usuaris de la web per a cap altra finalitat ni les comunicarà a cap empresa o entitat pública o privada sense el consentiment del titular de les dades.

Els usuaris podran revocar el consentiment que han atorgat per al tractament de les seves dades amb la finalitat d'informar-los per correu postal i electrònic, sobre activitats i projectes de la Fundació en qualsevol moment, així com exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes establerts en la legislació vigent, dirigint un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

No hi ha articles a aquesta categoria. Si es mostren les subcategories dins d'aquesta pàgina, pot ser que continguin articles.